Anunț public

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și S.C. FIATEST S.R.L. București, anunță demararea proiectului “START-UP AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est”, acoperind mediul urban din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea.

Proiectul vizează creșterea nivelului de informare și dezvoltarea antreprenoriatului județean/regional în mediul urban, îmbunătățirea mediului de afaceri, a calității vieții și a incluziunii sociale pentru 350 persoane (șomere, inactive sau care au un loc de muncă și doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) din regiunea Sud-Est, prin intervenții integrate și viabile, care să conducă la dezvoltarea sustenabilă, dinamică și competitivă a comunităților din care fac parte și a sectorului IMM pe plan regional.

Proiectul „START-UP  AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est” se va derula în perioada 25.01.2018-24.01.2021, cu o valoare totală de 10.229.701,37 lei și cu o valoare cofinanțare UE de 8.650.226,66 lei, fiind cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de web a proiectului www.startupsudest.ro și pe paginile de web ale partenerilor.

Broșură de prezentare

Comunicat de presă Start Up AS Fia

Formular preînscriere GT

Material de prezentare

Machetă afiș