Anunț public

Informaţii referitoare la perioada de nominalizări din cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei elevului reprezentant, organizată de Consiliul Național al Elevilor:

Anual, Consiliul Național al Elevilor organizează Gala elevului reprezentant, eveniment ce are drept scop promovarea actorilor care se implică, zi de zi, pentru a schimba în bine sistemul educațional din România. În acest an, Gala elevului reprezentant ajunge la cea de-a V-a ediţie, reunind toţi finaliştii într-un eveniment de mare anvergură, desfăşurat în municipiul Bucureşti, la  începutul lunii iunie.
Cele cinci categorii de actori educaționali care vor fi premiați anul acesta, în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei sunt:

  • elevi,
  • părinți,
  • profesori,
  • comunităţi locale şi
  • iniţiative de succes în educaţie.

Orice persoană poate nominaliza actorii care contribuie, zi de zi, la dezvoltarea climatului educațional din comunitatea școlară pe care o reprezintă, completând formularele de nominalizare accesibile pe pagina creată special pentru Gala elevului reprezentant (https://gala.consiliulelevilor.ro/nominalizeaza/), până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59. Ulterior perioadei alocate nominalizărilor, membrii juriului vor alege finaliștii care vor ajunge în etapa votului public.