Concurs 07.02.2022

Consiliul Judeţean Buzău organizează examen pentru promovarea în grad profesional imediat superior a personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate, pentru funcția contractuală de inspector de specialitate, grad profesional I – Biroul gestiuni și aprovizionare.

Examenul va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Buzău, bld. Nicolae Bălcescu, nr. 48, cu susținerea unei probe scrise în data de 07 februarie 2022, ora 10:00.

Dosarul de înscriere al candidatului se depune până la data de 01 februarie 2022 (inclusiv) la Serviciul resurse umane şi management unităţi sanitare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Buzău.

Condiții de participare și bibliografie concurs 07.02.2022

Rezultatul selecției dosarului la examenul pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru funcția contractuală de inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul gestiuni și aprovizionare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău.
Rezultatul probei scrise la examenul pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru funcția contractuală de inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul gestiuni și aprovizionare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău.
Rezultatul probei interviu la examenul pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru funcția contractuală de inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul gestiuni și aprovizionare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău.

Rezultatul final al examenului de promovare în grad profesional imediat superior pentru funcția contractuală de inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul gestiuni și aprovizionare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău.